Followers

Tuesday, September 29, 2009

PeNinG.....

tetibe lisa pening ngan sistem UBS nie....aRRRRRRRRRRRRR....kenape nie...pening.....xtaw nak tanye sape....mcm mane nie..........



Terima Kasih, sebab baca (:

Thursday, September 10, 2009

letihnye puase...
















kesiannye...penat sangat puase...
Terima Kasih, sebab baca (:

Wednesday, September 9, 2009


Terima Kasih, sebab baca (:

Semangat Raye...

hye seme...dah 2minggu kite puase kan...rase cam cpt je dah nak raye.. RAYA...bestnye...kuih raye pon dah banyak dah lisa buat... 7 jenis dah...tahun ni ade azam yang luar biase nak buat kuih raye..n tahun nie xnak beli..hihihi...tipu..ala..mb ade lah 2 3 jenis yg lisa akan beli kuih2 yg mmg leceh nak wat...n yg dah banyak kali buat pon xjadik2..asik kurang tepung lah xcantik cam kat kedai lah...contohnye kuih tat nenas..xtaw lah nape susah sangat nak wat tat nenas nie..dah wat dengan berhati2 pon still gak fail..

kuih yg mmg lisa suke wat..tiap2 thn xpenah mis ALMOND LONDON..tp nie xwat lg..sekarang nie ngah wat kuih2 yg simple2 je lu...rase2nye mlm nie dah nak start wat kuih yg mmerlukan ketahanan fizikal tok mgadap oven..hihihi..sebelum nie wat kuih yg senang2 je..xlah banyak sangat bunyi kan...mlm nie tengok lah mcm tongkang pecah lah dapo..jom tengok kuih ape yang dah siap buat...


kuih yg first buat...


kuih gunting..

cornflake madu


kerepek pisang..

k lah...4 je yg rajin lisa upload pic...nanti klw lisa rajin lisa upload lagi...tetibe rase malas nak upload pic..mgapa kah...
Terima Kasih, sebab baca (:

Thursday, September 3, 2009

Malaysia Satu

Keputusan pencarian lagu Satu Malaysia telah diumum kan. dan lagu 1 malaysia yang mendapat undian tertinggi adalah lagu yang dinyanyikan oleh faizal tahir yang bertajuk malaysia satu .Layan lah lagu ni best gak...


Tajuk :Malaysia Satu
Artis :Faizal Tahir

Ku teguh berdiri tiada lagi ragu atau gentar
Ku terus berani melangkah maju terus ke hadapan
Satu impian nyawaku pertaruhkan

Genggaman tanganmu,
semangatku terus membara janji ku pada mu,
harapanmu ingin ku laksanakan

kau adalah ilham pada mereka yang ingin berjaya
Kau terus berjuang demi membawa perubahan
satu impian oh berjuta harapan

Genggaman tanganmu,
semangatku terus membara janji ku pada mu,
harapanmu ingin ku laksanakan

Satu Malaysia,
kita inspirasi pada dunia Nama kan dijulang,
kita menjadi kebanggaan
Satu wawasan bersama bergandingan..

Genggaman tanganmu,
semangatku terus membara janji ku pada mu,
harapanmu ingin ku laksanakan

video
Terima Kasih, sebab baca (:

Tuesday, September 1, 2009

Jangan Nakal..


Artis : Alif Satar
Tajuk : Jangan Nakal


Semua tahu kamu cantik
Semua tahu kau menarik
Kau bidadari terhebat
Membuat cintaku makin kuat

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Di saat itu kau ada di sini

Chorus
Please please please
Kamu jangan nakal
Ku pergi sebentar
Bukan untuk curang
Please please please
Kamu jangan nakal
Nanti aku datang
Bawa yang kau pesan

Diriku untukmu

Semua tahu kau milikku
Semua tahu ku cintamu
Ada pun yang memandangku
Betapa beruntungnya aku

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Di saat itu kau ada di sini

Ulang Chorus

Bukan aku terlalu
Mengawal sikapmu
Ku hanya terlalu
Terlalu sayangi kamu
Ampunkan aku terlebih-lebih
Jagakan kamu
Ku cintamu
Kau cintaku

Ulang Chorus 3X

Diriku untukmu
Diriku untukmu
Terima Kasih, sebab baca (: