Followers

Saturday, April 30, 2011

Day One : 10 Things About Me

Hai...

Entry pertama untuk segmen "Tentang 10"..ok kita mulakan dengan '10 Thing About Me'...

1 ) Nama Penuh : Mallisa Saila Bt Abdul Rashid. (Habislah kalau bakal mak mentua search kat google..terus keluar page ni...hihihi...)

2 )Nama Panggilan : Family - Angah
                               Kawan Rapat - Angah
                               Kawan yang jauh- Lisa
                               Kawan Office - Mell / Lisa

 3 ) Ada Kembar, tak pernah berpisah sejak kecil..Paling lama xjumpa 1 bulan..nie pun sebab kembar lisa kene jaga adik sakit kat hospital kat kuantan.lisa kat KL..tapi tiap tiap minggu pun lisa balik kuantan..sebab rasa bosan tinggak kat KL tanpa kembar lisa.Dah biasa berdua je kot..kalau xde rasa cam pelik.
::Kami Kembar::

4) Suka tenguk cerita Korea.

5) Sedang mencari cinta sejati...*ini poyo*

6 )Suka kumpul perfume, perfume kegemaran bau buah buahan..yang pastinya DKNY Perfume Apple Delicious..

7) Geli dengan binatang yang lembik2 macam cicak dan ular..paling takut dengan ular..kalau tenguk cerita ular kat TV..malam mesti mimpi pasal ular..

8) Suka lelaki yang macho, badan ketak ketak..hahaha..

9) Sangat suka kepada kanak-kanak..

10) Benci dengan orang yang suka kasi alasan..mereka ini sepatutnya campak je kat hutan dara..

Eh..dah sepuluh dah..ni banyak lagi ni nak kasi...eem..xpelah kita sambung je di next entry...

Bye...




Terima Kasih, sebab baca (:

9 comments:

  1. slm kenal dr mama...wah kembar ek..mama pun hantu ceta korea..he 2x...

    ReplyDelete
  2. @mama aini...salam kenal jugak mama..kan..ramai ni yg hantu cite korea...geng lah kite...hihihi..=)

    ReplyDelete
  3. wah...
    bestnye ada kembar...


    - nak makan apa untuk lunch ek ??? mai sini solomolo rekemenkan... murah, jimat dan KENYANG > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/makan-apa.html

    ReplyDelete
  4. @en solo..best ke?kitaorng slalu bergaduh..^_^'

    ReplyDelete
  5. @en. pyschopath..best..? jgn buat pasal..hihii

    ReplyDelete
  6. number 7 sama macam saya :) haha

    ReplyDelete