Followers

Monday, May 9, 2011

Day Ten : 10 Final Words

Assalamualaikum...

Hari terakhir...wah rasa macam cepat je..best jugak buat segmen ni..boleh update hari2..walaupun autopost..hahha..kantoi..macam lah lisa ada masa nak update hari hari..so jalan penyelesaiannye, kenelah buat autopost..fuhhh...

10 perkataan yang lisa nak kongsikan kat entry kali ni...ceh kongsilah sangatkan..ape ek...fikir...

  1. Semalam
  2. Hari
  3. Ahad
  4. Saya
  5. Kerja,
  6. Jadi
  7. Hari
  8. Ini
  9. Isnin
  10. Saya

CUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hihihi..entry terakhir kita boleh main main sikit...tapi betullah hari  ni  lisa cuti...so tak faham faham lagi yang ni pun entry autopost...kahkahkah...mungkin juga masa korang semua baca entry nie lisa tengah tergolek lagi atas katil, tak pun lisa dah keluar pergi berjimba jimba dekat Sogo...bukan apa...dah lama tak bercuti.

Hari selasa lisa kerja, tapi dengar2..bos cakap hari selalsa adalah hari berkerja tapi kerja sambil membuang masa..bukan ape..bos dah janji bawak pergi makan n karok...best best best...

-Segmen Tentang 10 dengan rasminya telah berakhir-



Terima Kasih, sebab baca (:

10 comments:

  1. dah tamat ke....tlmbt mngikuti lak..

    ReplyDelete
  2. @cik aisha, aah dah habis dah...;)

    ReplyDelete
  3. @iam, dah habis...penat berfikir...huhuhu

    ReplyDelete
  4. rajinnye wat entry macam nih..
    ;)




    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. akhirnyer tamat suah..
    pasni leh ler tambh wat 20 plak
    hhee

    ReplyDelete
  6. @fyna: rajin lah sangatkan...autopost aje...;)

    ReplyDelete
  7. @shark: 2 lah...sekse jugak nak perah otak..nak buat 20?makin peninglah kot...hihihi

    ReplyDelete
  8. @hawiz: simple, sebab buat main2...penat nak fikir...hahha

    ReplyDelete