Followers

Sunday, May 1, 2011

Day Two : 10 Things I Love

Assalamualaikum...

Ok hari kedua lisa nak update pasal '10 perkara yang saya cinta' hihihi..ok fine...

1) Suka membaca..semua jenis bacaan pun lisa baca..tapi bacaan yang berilmiah lisa baca, tutup buku terus lupe..-_-'

2) Kalau rasa macam tertekan suka makan ais cream vanilla.

3) Boleh mengadap laptop berjam jam kalau main game..

4) Suka warna pink, putih, hijau..

5) Peminat tegar Awal Ashaari..;p

6) Sebelum tidur suka berangan dating dengan lelaki pujaan.

7) Suka tenguk wayang..

8) Suka cari pasal lepas tu mengajuk sendiri.

9) Suka permainan suduko..kalau travel jauh jauh suduko mesti ada dlm bag.

10) Suka gelak..bende yang serius pun nak gelak apa lagi yang kelakar..lisa akan gelak tanpa henti.

ok dah..penat perah otak..^_^'



Terima Kasih, sebab baca (:

4 comments:

  1. @cik aisha..kan..sampai laptop meletup pun boleh...hihihi..

    ReplyDelete
  2. assalam..ida pon suke tengok wayang jugakkkk...ngeee..=)

    ReplyDelete
  3. @cikida..samalah kite...=)

    ReplyDelete