Followers

Friday, August 6, 2010

eh....iye ke nie

Salam...

Nampaknye eat pray love, lambatlah lagi lisa nak abiskan. coz ade novel baru yg kene abiskan dulu...eat pray love baru je berape helai, terpakse bace novel yg dapat semalam coz novel 2 novel pinjam..huhuhu...

Novel terbaru yg lisa tengah bace sekarang, novel lame..novel melayu...tajuknye, eh....iye ke 2...tahu x novel ape...best gak novel nie..lisa dah bace dah novel nie dulu. time sekolah dulu..lame dah..

jap tepek gambar ckit...


so sekarang kene abiskan dulu pembacaan novel nie..pas ni baru sambung balik cite eat pray love...

Tapi tengah tungguu novel lain gak nie..ade 2 novel...satu AD + IZ, xsampai lagi ni oder online..lagi satu BUKAN PUTERI LINDUNGAN BULAN..nie lisa oder gak...tp xdapat lagi followup dari org 2...die kate klw dah sampai kat die baru die bagi tahu...tunggu dengan sabar nih...

Sekarng ni ngah ade mood nak bace novel, tpp klw xde mood...jgn harap nak bace...harap maklum....


k..da...


Terima Kasih, sebab baca (:

2 comments:

  1. salam..kau saye nak beli novel eh..yeke nie 2, nak jual x?

    hana.asyikin@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya jawap kat email ye..:)

      Delete