Followers

Thursday, December 23, 2010

Kalau Benci Orang Biar Berpada Pada

Salam...

Ha..update menyusul setelah sekian lama menyepi...

Nak tanya ada tak sesapa yang setuju dengan tajuk entry nie..kalau lisa memang bersetuju sangat sangat dengan perpatah itu...sebab...nak tahu sebabnya...?

Sebabnya memang terjadi pun...tu la kalau cakap orang tua tua nie kene dengar..jangan degil..ceh tiba tiba nak emo...tak la tak emo pun hanya nak ingatkan kepada mereka mereka yang tak nak dengar cakap nih..sangat degil...heip...

Apa perasaan korang semua kalau korang tersuka or terjatuh cinta kepada musuh ketat anda sendiri...owh...sangat lah haru...eh...jangan ingat lisa punya kes ni taw..nie kes kawan baik kitaorng..ada ke patut bercinta dengan musuh kami...padahal dulu dia yang kepalanya...sekarang ambik kau...tapi yang tak boleh tahannya..boleh dia kata dia tak perasan...ceh...sangat keji ok...cakap je lah yang kau nak cover water face kau...apa da.....ye la..kalau lisa pun malu kot...hahaha...kelakar pun ada jugak...pandai kawan lisa ni buat lawak antarabangsa...

Lantak la korang janji korang bahagia...jangan susahkan kitaorang sudah..dan kitaorang tak tahu nak buat muka macam mana kalau berkumpul sesama nanti...

Entry ini tak bergambar sebab tak nak meginggungkan perasaan mana mana pihak...hahaha...padahal..memang tak ada gambar yang berkaitan pun...

ok dah..nanti nak update lagi..



Terima Kasih, sebab baca (:

4 comments:

  1. yeah. i did admire a guy who once i hate him most. sebab dia suka sgt mengusik. but suka nk buat jd abg je la :)

    ReplyDelete
  2. hehehe...memang banyak kali terjadi macam tue..benci2 last-last suker..

    ReplyDelete
  3. kalau sayang kat org lak mcmana?

    ReplyDelete
  4. Lame x updated blog...Mane m'hilang...Windu la angan n along..
    Give away RM1.00 setiap seorg dengan Churp2

    ReplyDelete