Followers

Sunday, July 29, 2012

SimplySiti

Assalamualaikum,

Nak cerita sikit pasal product simply siti..sebab hari tu adalah teman kawan lisa pergi cari barang-barang makeup dia..dah kehabisan katanya..kami pun pergilah secara berjemaah ke watson..kawan lisa tanya product ape yg best dan murah..mula-mula lisa cakap Maybelline
..maybelline kan murah, budak-budak sekolah pun pakai..lisa pun pakai maybelline jugak, sebab lisa kan budak sekolah..eh..hihihi..sebenarnya, lisa tak kesah sangat pasal brand yg lisa pakai, janji color cantik sudah..tak memilih sangat tapi kalau lipstick mmg kena pilih brand, sebab bibir i ni sensitif sangat kalau pakai lipstick yg bukan-bukan..kalau salah pilih, alamatnya sebulanlah bibir lisa mengelupas dan jadi warna hitam..

okey dah cukup sudah pasal maybelline dan bibir..kahkah..panjang pulak mukadimah dia kan..

tengah dia pilih-pilih warna yg cun dan harga yg murah..lisa pergi kat rak display barang2 simply siti..sebab lisa pakai pencuci muka dan beberapa barangan simplysiti termasuk lipstick nya..bagi lisa barangan simplysiti mmg sangat berkualiti dan bagus..sebab lisa pakai pencuci muka dia muka saya jadi macam siti nurhaliza..hahaha..lebih lah tukan..tak...mmg bagus ye product simplysiti ni, sebab barangan nya dilengkapi dgn teknologi nano lanjutan. tak paham..eam..lisa pun tak faham tapi, yg lisa tahu..mmg baguslah..:P

Akhinya kawan lisa terpengaruh..haha..dia beli perfume, maskara, eyeliner n lipstick..nampak..bertapa bagusnya lisa membuat marketing..dah boleh jadi beauty consultant dah kan..^___^

 ::Simplysiti::

beli banyak2 dapat free Blusher dan eyeshadow..okey lah kan..:) 

dah lah..penat pulak bebel lama-lama kat sini..

bye..:) 




Terima Kasih, sebab baca (:

5 comments:

  1. xmahal ek.. hana xpandai makeup2 or perhiasan2 ni. Kalau hana suka or pandai sah2 hna beli gak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahal...tp berbaloi lah wak..kite xsantik..tu yg kene makeup..klau x..semua org terkejut nanti...kikiki

      Delete
  2. wah.. betul ke produk SS ni bagus ea. nak cuba tp kot bese je. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak blh try dulu...bg lisa mmg bagus...:-)

      Delete
  3. Hi, i believe that i saw you visited my blog so i got here to return the
    prefer?.I am attempting to in finding issues to enhance my website!
    I suppose its adequate to make use of a
    few of your concepts!!
    My web site ... grumpy cat

    ReplyDelete