Followers

Wednesday, September 19, 2012

Makan Makan : Tanjung Lumpur, Kuantan

Assalamualaikum..

owh, rindu dengan blog sendiri. lama juga lah tak sempat nak update secara serius. kali ni nak update secara seriussss. ahahak.

Dah lama tak update pasal makan kat blog ni, so hari ni nak cerita sikit time kami makan-makan kat Tanjung Lumpur hari tu..bila tak payah tanya lah. sebab tukang cerita pun dah lupa bila kejadian ni berlaku. tapi yang pasti bukan cerita tahun lepas lah tau. hihihi..

Makan-makan bersama abah, along dan adik. walaupun tak cukup forum, tapi okey lah. dah lama tak berkumpul macam ni. Dah nama pun Tanjung Lumpur kan. apa lagi seafood lah gamaknya.


::Sotong Goreng Tepung dan Ikan 3 Rasa::

::Kupang Masak ape tah::

Kalau ikut kan, macam-macam lagi kami nak order, sebab geram sangat tengok ikan-ikan yang fresh. tapi oleh kerana budak yang ambil order tu cakap cukup lah ni kak..kan makan 4 orang je, nanti membazir. okey fine. Antara dia mmg tak nak kasi kami membazir ataupun dia malas nak masak banyak-banyak kan. tahu dah. *jeling budak tu*





::Muka lapar::

::Abah kami::

 ::bluppp, kenyang::

owh, lupa nak tunjuk tomyam campur tu. dah tu tomyam sampai lambat. kalau nak tahu dah dua kali kami makan kat sini, dua kali juga lah tomyam kami lambat sampai. mungkin, mmg style makan kat kedai ni tomyam buat pencuci mulut. agaknya lah. 

okey, dah..nanti lisa update lagi..nak cerita pasal makan-makan lagi nih. banyak gambar makanan nak tunjuk kat korang nih.;p

bye!!!


Terima Kasih, sebab baca (:

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete