Followers

Saturday, November 20, 2010

Birthday party...

Salam...

nak nyanyi sikit blah...??? Happy birthday to you..Happy birthday to you..happy birthday to you...

Semalam 19 november 2010 genap umur danish haikal 4 tahun...sekejap je rasanye..dah besar dah die...malam semalam sempat jugak buat makan makan..tapi buat makan makan family je..kami makan ayam dan ikan bakar..simple tapi memang meletup..dengan air asam..tidur kekenyangan kami...=)

Siang tadi baru buat besar sikit..jemput jiran jiran terdekat pulak...agak meriah jugak...pagi buat doa selamat untuk mak danish haikal..coz mak danish dah mengandung masuk 8 bulan...tapi kira sekali lah dengan sambut hari lahir danish...tapi pagi tue lisa kerja..so tak dapat nak join kenduri..yang lisa sempat masa party..lagi happening...budak budak tahu je lah..yang diaorang tahu nak tiup kek...semangat sangat...

Tengok tu..suke sangat...

dengar je dah nak potong kek..ramai pulak yang serbu...
saya dan bday boy...


nak tahu tak apa yang lisa n along lisa kasi kat bday boy...nak buat macam mane terpaksa kongsi-kongsi untuk dapat hadiah yang mahal sikit..kalau beli sendiri sendiri dapat beli yang bajet bajet je...faham faham aja lah...ok nak tahu tak apa???










Jap jap...tengah setting...








ok...dah.....




eam..jelez..lisa sendiri pun tak pernah main bende nie..tak kira esok lisa nak try main jugak...rasa rasanya muat sebab saiz boleh adjust...tak buruk siku kan..pinjam je bukan mintak balik...huhuhu...

Terima Kasih, sebab baca (:

3 comments:

  1. Cakap kat haikal appy besday yer....

    ReplyDelete
  2. waaaahh...roller blade...

    heppy bday tuk haikal...

    ReplyDelete