Followers

Saturday, November 13, 2010

update menyusul lagi

salam...

Tuan tanah menjenguk tapak...semua pun dah sedia maklum..tuan tanah sejak kebelakangan ni tersangatlah tidak mendapat peluang untuk mengupdate blog, mengejuk dan membuat rondaan ditanah jajahan...ini semua akibat banyak gaul..hahaha..tak tak..saje buat gempak...

Nak tahu tak nie rahsia kerajaan nak bagi tahu kat semua...Walaupun dah lama tak membuat apa apa di blog kesayangan tetapi setelah membuat terjaha...sangat sangatlah memeranjatkan...blog nie dah dapat BE...wah..sangatlah teruja setelah menunggu sekian lama...dan hampir hampir pun nak merajuk...=)

Tapi dah dapat BE nie tak jadi lah nak merajuk...nak buat update selalu...eh eh nie jangan percaya sangat..sekarang ni masih tak dapat nak update selalu...tapi kalau dah dapat semula nikmat nikmat yang sudah ditarik..lisa berjanji akan kembali aktif..aik..dah macam sangatlah terporpular...

jap nah tenguk apa yang lisa nak lekat kat bawah...


-klik gambar untuk kebesaran-

kan..sangatlah teruja...ok dah...nanti update lagi..sekarang dah macam dapat sinar hidup..hahaha..over tau kau ni...ok lah nak blogwalking sambil tenguk MARI MENARI...comel taw lisa surihani 2...




Terima Kasih, sebab baca (:

7 comments:

  1. tahniah...zy pun bnyk gak dapat, tapi x terurus la...coz bz nak final...Rindu korang...

    ReplyDelete
  2. @mohammad
    salam siarah..thankz coz singgah...=)

    ReplyDelete
  3. @Zyash
    thankz..zy dah lama dapatkan..xpe..utamakan yg penting dulu...huhuhu..miz u to frendz..

    ReplyDelete