Followers

Thursday, March 17, 2011

Mandi manda main air...

Salam..

Entry menyusul lagi..Tapi masih cerita pasal pergi Tiara Beach Resort..Kalau dah pergi Tiara Beach Resort mana sah kalau tak mandi manda dan main main air kan..
Sampai sampai je terus tukar baju mandi..ye baju mandi tapi bukan bikini taw..kalau kitaorang pakai bikini..alamatnya ramailah yang kena sakit mata..hihihi...yang paling excited mestilah si Syawal..lisa baru ingat nak lending lending kat katil dalam hotel..tapi kecewa..Syawal siap ugut kalau tak keluar mandi nanti tak payah datang lagi..motif..macam lah lisa heran kan..tapi sebab lisa tengok kolam tu syok je kan...ape lagi..lest go..!!!

Paling bast naik gelongsor ni..mule2 lisa naik berdua dengan syawal..konon nak cover naik ngan budak kecik..sebab nie gelongsor untuk under 12 tahun..akhirnya rase cam best pulakkan..terus naik mcm dah tak ingat..dan akhirnya jugak ramai org dewasa yang ikut naik..ramai jugak yang tergoda..hahaha..

Kami berendam sampai tak naik2 akibatnya malam tu demam seleseme...dan hari isnin MC...hihihi...baru puas hati bercuti sampai demam...

Dah berape hari ni..muka lisa still lagi terbakar..hitam n megelupas..sakit taw..bila nak putih balik nie..hujung minggu ni nak pergi melaka pulak..stay kat pantai lagi..alamatnya sebulan ni lisa bertukar colur la jap..hitam berkilat..kalau mak lisa nampak ni..mau dia menjerit..



Terima Kasih, sebab baca (:

2 comments:

  1. best tue naik gelongsor tue..

    ReplyDelete
  2. @Zura
    best..macam nak bawak balik je gelongsor ni..hihihi

    ReplyDelete