Followers

Sunday, June 24, 2012

Makan Angin : Pulau Pangkor (Part 1)

Assalamualaikum..

hai hye dan hoi..

nampak tak tajuk..siap ada part2 lagi tau..ingat kau je boleh buat..i pun boleh lah..<--emo tak pasalpasal.^__^

seminggu tak update blog..deman update blog hari2 dah kebah..hihihi..bukan tak ada benda nak upddate..tapi bz bangat akibat bercuti loh..bz sebab bercuti..hari ni alasan lain sikit, selalu bz keje..ni bz cuti..huhu..hari ni sempat lah nak update blog sbb esok cuti..haaa..tgk, cuti lagi..banyak cuti minggu ni..esok cuti nak dok umah je..asik berjalan je..penat jugak kan..esok kita melepak saja dirumah hokey..

nak cite pasal pergi bercuti hari tu..makan angin ke pulau pangkor..asik pergi pulau je..mmg haruslah mak hitam kan..tapi  syok ye dapat main air laut..suka main air..;p

percutian selama 3 hari 2 malam..walaupun sekejap, tapi syok sangat..

::selamat datang kepada diri sendiri::

tu gambar pertama yg lisa snap, sebab sepanjang perjalanan pergi lisa tido aje..akibat malam sebelumnya tak tido langsung, siapkan apam yg kawan lisa oder..1000biji, mmg haruslah lisa pengsan kan..sampai pangkor dalam pukul 4 jugak lah..first time naik feri..seram jugak lah..dalam feri yg panas tu, lisa boleh tertidur..mmg mata tak mengizinkan langsung lisa nak mengayati perjalanan tahu..asik terlelap je..

 ::Penginapan::
 ::View dari bilik::
::Anjungan Beach Resort & Spa::

eh, lupa nak bagi tahu..ni company trip tau..eam..hari pertama sampai..tak ada aktiviti pun..mcm biasa je..makan tengah hari, makan malam, shopping baju kat kedai tepi2 hotel n mandi kolam lepas tu tido..hahaha..so kirenya hari pertama lisa kali ni banyak tidur je..best..hihihi..

okey, sebab ada part 1 so part 2 akan mengusul..dan mungkin juga part 3..amboi..^___^

sampai sini dulu ye..mcm biasa nak tgk cite running man jap..tak boleh fokus sambil tgk tv sambil update blog..nanti i pitam..hakhak

bye..


Terima Kasih, sebab baca (:

2 comments:

  1. waaaaaaaa dah lama tak balik pangkor . rinduuuu :')


    http://aimanqistinabalqis.blogspot.com/2012/06/lebih-sebulan-berpencen-kini-kembali.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah? stay kat pangkor ke? bestnya..

      Delete