Followers

Saturday, July 30, 2011

Toko 3 Bandung

Assalamualaikum..

Entry bersambung...amboi, siap sambung2 lagi..hahaha..

Dah siap2 check out..singgah shopping lagi..ok, betul kan..selagi tak keluar dari bandung nih, misi adalah bershopping..sebelum gerak ke jakarta singgah Toko 3 plak..ni tempat wajib utk lelaki ye..sebabnya banyak gile jean yg brand2 kat sini..yg penting murah sangat..lisa xbeli sangat beli 2 helai t shirt je..


 Abaikan muka penat kami.
Banyak gile bershopping, masa datang masing2 bawak 1 bag je..nak gerak pergi jakarta, ambik kau..sorang 2 bag pulak..masing masing shopping xhingat punye..






nie masa check in hotel..

ni time nak check out

Tengoklah, masa nak order transpot nak pergi Jakarta..hampir2 kami nak tempah bas aje..takut tak muat..tapi lastly kami dapat van..ambik kau..sumbat sampai tak ingat punye..



Terima Kasih, sebab baca (:

2 comments:

  1. bestnye. . dpt gi jln2. . hehe :)

    ReplyDelete
  2. @syerz eyryn bestlah..tp dah balik, poket dah kering..dah xbest dah..:)

    ReplyDelete