Followers

Wednesday, May 25, 2011

Review Nur Kasih The Movie

Assalamualaikum...

kan dah janji nak kasi review pasal Nur Kasih The Movie..hahaha..tapi agaklah lambat nak update..kemalasan melanda..^_^'

Eh tapi ni apa yang review lisa je taw..bagi lisa kalau dari 5 bintang lisa kasi 4 bintang je kot..tapi kire ok lah kan..hihihi..eam..lisa ada jugak dengar review yang cerita ni tak best lah, tak faham lah..membuatkan cerita nie tak best and susah nak faham adalah sebab orang tue tak pernah tgk pun drama Nur Kasih ni..memanglah tak faham kalau dah tak tgk drama..so sangatlah buang masa untuk pergi wayang kan..
Pesanan ringkas dari lisa..kalau tak pernah tgk drama Nur Kasih janganlah pergi tgk The Movienya..alamatnya anda akan kecewa..wah gitu...=)

Sepanjang cerita nie..tak putus putus dugaan yang Nur Aminah and Adam lalui *ok ayat buku*..dari start cite sampai nak habis..tapi percaya tak yang feeling sedih banyak yang tak sampai..tak meresap ke kalbu bak kat a kak ogy..hahaha..ye lah..baru nak sedih dah ada lawak yg memang kene gelak..so trs tak jadi nak nangis..hihii..bagi ending nya pulak..agak tak best..sebab...eammm..kan best kalau Nur Aminah kawin dengan Aidil..kesian Aidil menduda sampai ke tua..hihihi..

ok dah..nie pendapat lisa je..^_^'
Kalau salah maaf ye...

Bye...




Terima Kasih, sebab baca (:

11 comments:

  1. xtgk lg..tp dh th ending dia..

    ReplyDelete
  2. @Zura aik..tak tgk lagi tapi dah tahu ending? tak aci klw mcm ni..hihihi..=)

    ReplyDelete
  3. bagi shiema cter nieyh best lah :)

    ReplyDelete
  4. @shiema sufian mesti shiema nangis tgk cite ni kan..huhuhu..^_^

    ReplyDelete
  5. btol2.. raai yang kate cm tuh gak..tapi den lom kesempatan nak tgl heee

    ReplyDelete
  6. mula2 rasa serba salah nak gi tgk sbb ada yg cakap jalan citernye mengecewakan,x mcm dlm drama...tpi memandangkn cik lisa dah ckp mcm tu, rianglah hati ku nak pegi tgk nur kasih. hik3...

    psst: jom terjah blog fai ada pasal Magic Portion & testimoni dari pengidap diabetic...sharing is caring *-^

    ReplyDelete
  7. @k a k L a m p betul kak..nanti pergi lah..hahaha..lisa pulak yg tlng promot..

    ReplyDelete
  8. @Jangan Kalot nak pergi tgk ke?ke nak lisa teman..tapi JK blanje lah..ok..hihihi..=)

    ReplyDelete
  9. saye lah tu yang kecewa sebab saye tak tengok drama die tetibe tengok movie. langsung tak sedih lepas tu menyesal. hahaha.

    ReplyDelete