Followers

Wednesday, May 11, 2011

Menambah lemak di The Manhattan Fish Market

Hai...

Segmen dah habis jadi kena update pasal kehidupan seharian..jadi harap maklum kehidupan seharian saya agak membosan kan..sebabnya asik asik cite pasal makan..nak buat macam mane tuan belog memang kuat makan..;P

Hari isnin hari tu sempat lah pergi merayau rayau kat Sogo. sampai sampai je terus nampak..ada sale!!!tapi nak heran apekan sogo kalau tak sale bukan sogo namenye..hari-hari pun nak sale..tak terkejut pun...hahaha...tapi dah namenya perempuan terbeliak jugaklah mata kami..sanggup ni berasak asak. PADINI buat sale sampai 70% apa lagi semakinlah kami dah tak hingat ape..yang dok fikir..best jugak ni kalau dapat kasut barang sepasang dua...akhirnya dapat sepasang sorang je kasut weges..faham jelah kalau ramai ramai kat tengah2 tue..pening kepale..

Jadi kami pun bergeraklah kebawah untuk, ape lagikan kalau dah turun tu nak makan lah..;)

Dah lama kot tak makan kat The Manhanttan Fish Market, memang tu pun tujuan pergi sogo..nak makan ikan..hihihi...
-Salad yang paling sedap-



-Jempu makan!!!-




-Ni Lisa order-


-Sedap katenye, set untuk kanak kanak-


-Hantu Sup nih-

 -Yang paling banyak menambah lemak-

Aik, mane gambar lisa ni...xde pun...hahhaha..memang taklahkan..lisa pemalu, jadi gambar semua kene simpan. Xboleh tunjuk kat orang. nanti hilang seri..;p



Terima Kasih, sebab baca (:

12 comments:

  1. manhattan fish market..sedap....penah makan dulu..lepas tu kenyang x hingat.. :)

    ReplyDelete
  2. @asha; memang kenyang sampai malam...hihihi

    ReplyDelete
  3. @fyna: bolehlah pergi..jadi kucing coz makan ikan je...hihihi

    ReplyDelete
  4. aha..cm menarik je..nnt nk try la..hee')

    ReplyDelete
  5. @aisha> memang sedap...^_^'

    ReplyDelete
  6. @diba: pergilah try, sekarang ni The manhanttan tengah buat promotion..murah je...^_^

    ReplyDelete
  7. terliur tengok dia makan huhu..nak jugak..

    akk dh follow sini tau!

    ReplyDelete
  8. @puanbee, thankz...nanti lisa follow puanbee jugak lah...=)

    ReplyDelete
  9. @puanbeethankz kak, lisa pun dah follow...=)

    ReplyDelete
  10. baguslah kalau awak suka saya upload drama korean kat blog saya, kalau nak tahu drama korea lie to me to drama baru. baru episode 2 di tayangkan

    ReplyDelete