Followers

Saturday, May 28, 2011

Novel 'Kasih Yang Suci' Dah Sampai

Assalamualaikum...

Sekarang ni kan tengah demam drama Nora Elena dkt tv3 kan..cerita tue betul betul membuatkan kite semua..eh tak tak tak..bukan semua org pun...lisa je kot yg asik terbayang bayang..kahkahkah..sangat best ye cerita tue..akibat ke bestsan cerita tue membuatkan lisa pergi cari novel nye..


And dah sampai pun novel yang lisa order tue..lambat jugak nak sampai order ni..siasat punye siasat rupe rupenya karangkraf sendiri pun dah habis stok..nampak tak..kehangatan cerita nora elena ni..sampai novelnye kene reprint..baru nak pergi serang karangkraf sebab lambat hantar yang dah order tu..*percaya ke?* ^_^'


ok lah..nak sambung baca novel ni..punye lah excited..malam tadi tidur pun mimpi seth tan..hahaha..

Bye...




Terima Kasih, sebab baca (:

14 comments:

  1. tgh mahal novel ne...ramai yang sanggup beli novel ne drpd harga yg sebenar..

    ReplyDelete
  2. @Zyash ye ke..masa angah beli harga sama lagi..19.90 yg mahal harga pos laju je lah..

    ReplyDelete
  3. semangatnye siap beli novel...pos laju lak tu..tp mmg best pun novel tu kan..:)

    ReplyDelete
  4. @cik aisha bestkan cerite die..suke sangat..=)

    ReplyDelete
  5. wAA..nak pinjam sis..haha :P
    Nora Elena mmg best glaa la..

    ReplyDelete
  6. alamak. citer nora elena? kat tv3? yg mana ek? mesti terlepas tgk nih. dah habis ke kt tv3?

    ReplyDelete
  7. @Adibah faizah ha..nak pinjam?boleh..tapi kene tunggu akak abis bace lah..hihihi..=)

    ReplyDelete
  8. @cik saya belum habis lagi..baru 2-3 minggu kat tv3...petang start hari isnin sampai khamis, 7 hingga 8mlm..=)

    ReplyDelete
  9. wah neh r novel di adaptasi dlm cter elena..err btol kn~~huhu

    meh singgah cneh =.=
    kisah si pengkritik hebat

    ReplyDelete
  10. samela..tapi best lagi bace novel dari tgk kat tv..sbb lat tv kebanyakkan dah diubah

    ReplyDelete
  11. @CN aah betul..kalau perasan banyak yg tak ikut dalam novel sgnt..biasa lah kot..time mula start pun mmg die dah inform.."separa adaptasi dari novel"...=)

    ReplyDelete
  12. nak jugaakkkk novel nie!!!!! nanaaaakkkkkkk~~ =O

    ReplyDelete