Followers

Thursday, June 23, 2011

::Gambar Lama-Zaman Kanak Kanak::

Assalamualaikum..

Tengah mengodek godek pendrive  lisa terjumpa  gambar-gambar lama, gambar zaman kanak kanak lisa dulu..dan lisa rasa ada beberapa keping je kot gambar lisa time kecik2 dulu...Lisa pun tak tahu mane pergi hilangnye gambar lama lama yg lain2..inilah akibat sebab asik berpindah randah je dulu..

Gambar ni adik lisa yg mms die kate die jumpe album lama kat dalam bilik, time die dok mengemas bilik..ok fine adik lelaki lisa kemas bilik..ni tak lain dan tak bukan memang kene paksa dgn mak lah kan..kalau tak jangan harap..0_0




comel tak..?hahaha..cer teke mana lisa mana kembar lisa..kalau nak tahu masa kecik baju  mesti same kalau tak kami mogok..sekarang kalau suruh pakai baju same boleh, tapi kene lain2 warna kalau tak segan oo..dah tak ingat umor brape time ni..yang dukung lisa n twin tue ayah lisa lah sape lagi..nampak garangkan..tapi xpernah marah or pukul kitaorng, nak buat mcm mana anak kesayangan abah kitaorg  ni..hahaha

Gambar ni blur sangat..tah beskal sape kitaorg rembat ni..hahaha..gambar yg ni lisa sendiri pun rase cam eh mane satu angah mane satu along ni..gambar sendiri sendiri confuse...cam ne..???



Terima Kasih, sebab baca (:

17 comments:

  1. yg mana satu lisa nie? lisa twin erk? hehe..cumey je kan muka zmn dulu2..hihi

    ReplyDelete
  2. As Salam , dtg menjenguk tuan tanah . hahha , ni ape citer ni ? ohh .. kenangan mengusik jiwa upenye .. hahak . nway , cuteeee .... ;p

    ReplyDelete
  3. @Aida Omar aah, twin..lisa yg paling cumey tue..hahaha..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum pembuka bicara, jawablah wahai si anak dara

    Pokcik nk ucap 1 je... mmg cute... siyes xde yg secute ni... ditujukan utk bapa lisa ye..

    Nota badan : pokciklah blogger baru yang kuat membuang angin di blog orang lain.. polo n dipolo

    ReplyDelete
  5. @Pokcik Blogger Baru la ingat lisa yg cute..ok fine, xpe..:(

    tp xkesah pun..pokcik jelez sebenarnye kan..hahaha..nanti lisa follow lah..O_O'

    ReplyDelete
  6. Wahh.. gambar kenangan mengusik jiwa tuu.. =)

    ReplyDelete
  7. @PapaMacho hihihi..kan..jiwa-jiwa sikit kite hari ni..:)

    ReplyDelete
  8. waa !! besnyer if nsa pon ada kmbar..seiras lak 2 !!!

    ReplyDelete
  9. gambar klasik dek.....
    simpan elok2. sok2 blh tunjuk kat anak2 pulak.. :P

    ReplyDelete
  10. warh!... teringat zaman aku kanak-kanak dulu 'memang nakal...' hahahahaha bestnya!


    blog saila tersenarai dalam list terjah bersama myobw..

    ReplyDelete
  11. mmg kembar seiras la..
    pasni kalo nak pinang..
    kene tgk btl2 mane 1.hehe

    ReplyDelete