Followers

Friday, June 10, 2011

Movie Time ::X-Men: First Class::

Assalamualaikum...

ok mungkin cerita ni dah basi sebab dah nak dekat seminggu baru dapat update pasal cerita X-men ni..

Sape2 dah tgk cerita ni mesti cakap cerita ni best..bagi lisa cerita ni mmg best..walaupun xrancang pun nak tgk wayang time tu..dok depan wayang tu terus rasa mcm nak tgk movie..pilih punye pilih terus beli tiket cerita x-men ni..so lyn kan jelah..selamat cerita ni best..kalau tak memang lah..

Tgk lah trailer ni dulu...







X-men first class nie mengenai mcm mana asal usul xmen boleh terjadi..kirenye mcm sejarah xmen lah..dalam cerita ni ada kelakar, sedih dan semua pun ada..nak tahu rahsia tak...?tgk cerita xmen pun lisa boleh layan nangis..mcm mane 2..nak buat mcm mane tersentuh kot..hahaha..

Kalau nak tahu apa yg sedih sangat pasal cerita ni..pergilah tgk...^_^'

Sekarang ni tgh berkira kira nak pergi tgk cite KL gangster..aik..apa pulak sebab Aaron Aziz...tak lah..lisa berkobar kobar sebab nak tgk Shamsul Yusof lah..hahaha...

ok bye...



Terima Kasih, sebab baca (:

13 comments:

  1. bnyk sgt muvi best sekarang..x tawu nak tgk yg mane~hehe

    ReplyDelete
  2. tak tgk ag.hehehhe bile lah agaknya.

    ReplyDelete
  3. ramai ckp best..kena g tgk nie..

    ReplyDelete
  4. @syaz@rozelt tue lah kan..lisa sekarang kalau nak tgk movie, tgk review dl..klw ramai ckp best..br pg tgk..;)

    ReplyDelete
  5. @Zura kan..wajib tgk ni..hihiihi..:)

    ReplyDelete
  6. dikiri X-Men di kanan Kl Gangster..mana satu nak pi ni?

    ReplyDelete
  7. alololo.. x men pon nangis lisa.. heee x pe asal kn njoy

    ReplyDelete
  8. @Alin Marlini hahaha..pening jugak tu nak pilih..^_^'

    ReplyDelete
  9. @k a k L a m p biasalah kak..dalam hati ada taman..hihihi..

    ReplyDelete