Followers

Saturday, June 11, 2011

Tutti Frutti Time

Assalamualaikum...^_^'

Dah lama lisa mengidam nak makan Tutti Frutti ni..baru lah sekarang ni berkesempatan..keji tau..lepas je tgk wayang kat times square  hari tu..terus pergi cari kedai Tutti Frutti ni..ingatkan susah sangat rupanya kat tingkat 5, depan mcD je..



Nie lisa punye..perisa kiwi..sedap..Tutti Frutti nie berasakan yogurt tau..so ada rasa masam-masam..ditambah lagi dengan kiwi yg mmg masam tu..memanglah sangat terbaik..sebab lisa mmg hantu sikit dgn masam masam ni..

-Nie my twin punye-
Kembar lisa lagi suka perasa yg original..cara pembayaran Tutti Frutti ni kene timbang..ala macam kita beli biskut famous amos tu..so korang cube tgk satu cup tu..korang agak brape ringgit...bagi lisa agak mahal untuk satu dessert..utk yg lisa punye 1 cup tu RM 20 ringgit ke atas..mahal tak..?bagi lisa mahal..tak tahu bg korang mcm mane..:)

ok dah...

Bye...

XOXO


Terima Kasih, sebab baca (:

14 comments:

  1. @Jumir try lah..mesti lps tue asik teringat je..:)

    ReplyDelete
  2. @sergeant keroro nak ke..jom nanti kite pergi sesame..nak?hihhihi..

    ReplyDelete
  3. bagi saya kalau rm20 tu macam agak mahal jep.. huhu ^_^

    ReplyDelete
  4. nampak mcm sedap tp agak mahal. Setkt nak try skali dua bole la...

    ReplyDelete
  5. hi lissa, selalu juga terpandang kedai tutti fruiti ni kat area rumah. Tapi tak pernah cuba lagi. bila kamu kata harganya rm 20 satu cup tu terasa mcm mahal pula. tp tak tahu la kamu isi apa dlm cup tu lagi. ingat nk cuba juga nnti

    ReplyDelete
  6. da lama tak makan ice cream.haha.

    ReplyDelete
  7. @perindu_خلافة bagi lisa pun mhl jugak..tp sebab nak try..terpakse lah..:)

    ReplyDelete
  8. @Ali Kanchan aka Pirate btl tu..klw nak try xpe..tp kalau nak mkn hari2 tu mmg xlah kan..hihhihi

    ReplyDelete
  9. @MEKAR hihhihi..klau ambik sikit murah lah kot kan..yg lisa punye tu.......

    ReplyDelete
  10. @ akufobia hah..dah lame tak makan aiscream..rugilah..hihihi

    ReplyDelete
  11. j.cool dekat j.co pon lebey kurang lah. tapi original je la. n kite boley pilih pilih jugak. harga murah dari tutti frutti. tapi yummy.

    ReplyDelete