Followers

Tuesday, June 14, 2011

Movie Time : KL Gangster

Assalamualaikum...

hari ni baru sempat nak update blog..2-3 hari lepas nak update tapi xsempat..bukan sebuk sangat pun, tapi tak sempat nak online lah..

Hari ahad lepas lisa berjaya membodek twin lisa belanje tgk wayang cerita KL Gangster tahu..penat buat muka comel akhir nya berjaya..habis nak tgk sangat wayang tapi bajet tak de..jadi kene lah pakai ilmu membodek n bermodalkan muka yg comel dan tulus..hihihi..

ok fine..gambar xde motif..

 
 Gambar ni lagi xde motif..nie akibat menunggu sepupu lisa sampai..tiket dah beli, bekalan nak masuk pun dah beli, hall pun dah bukak tapi orangnye xsampai sampai jugak..aney yg jage pintu hall 2 pun dah pelik tgk lisa n kembar dok kat depan hall sambil buat muka..last2 lisa tinggalkan tiket kat aney  2 lisa n kembar masuk dulu..siap kasi password suruh sepupu lisa cakap kat aney tu..hahaha..

eh lupe plak nak kasi review pasal Filem KL gengster ni..cerita ni terbaik setakat ni utk filem  melayu ok...sikit lagi nak sampai tahap Hollywood tahu..mane ade tipu..Betul..tak caye pergi ar tgk..aksi untuk filem nie sangat nampak real..gagah habis i tgk Aaron Aziz, Ady Putra n Shamsul Yusof tahu..i dah la xboleh tgk lelaki yg ada badan ketul2 ni..geram..hihhihi..

Pergi lah tgk ye..memang berbaloi ok..

Lepas je tgk wayang, kitorng pergi main boling..kitaorng paw sepupu lisa..sebab tunggu die lambat sangat..padan muka..hahaha..


-mangsa paw berbaju purple-

Ok bye..

XOXO



Terima Kasih, sebab baca (:

9 comments:

  1. Lisa ader twin ker?wahhh bestnyerr..
    citer kl gangster tuh beat sangat ker sampai juta-juta dapat tuhh...

    ReplyDelete
  2. Kl Gangster besttttt..

    tapi mcm sekejap lak kan cite die? tetibe je habis.. hehe =)

    eh,

    Hi!

    ReplyDelete
  3. @CNN aah..tapi kembar xseiras..:)

    ReplyDelete
  4. @AishaNorzam 2 lah kan..ada sambungan kot..hihhihi..:)

    ReplyDelete
  5. tiap kali lambat kena paw..sure serik nak lambat lg..hahahhaha

    ReplyDelete
  6. wow ! sy paling suka kes paw2 ni..
    haha..

    ReplyDelete
  7. hi lisa..
    sorry ya , sy lalu lalang kt blog awk td..

    just nk share tntg citer kl gangster tu , besh jugakla citer die kan . xde pon nk tnjuk citer tntg cinta cintun n watak perempuan pon skdr sampingan je da kire memadai dgn konsep citer..

    eh ! sorry agains la, byk pulak sy comments kt cnie.. takot awk borink jep , k ar ,, papaiiii...

    ReplyDelete